Anlık Bildirim

iPad Pro'lara uygun fiyatlı Logitech Crayon kalem desteği geliyor

Apple yaklaşan iOS 12.2 güncellemesi ile iPad Pro sahiplerine güzel bir sürpriz yapmaya hazırlanıyor. Güncelleme ile birlikte iPad Pro'lar da ucuz Logitech Crayon kalem desteğine kavuşacak.
Apple Pencil ilk başta sadece iPad Pro'larda kullanılabiliyordu ancak geçen yıldan bu yana Apple ucuz iPad'lerde de bu desteği sunmaya başladı. Fakat aynı şeyi iPad Pro'larda çalışmayan ve sadece uygun fiyatlı iPad'lerle kullanılabilen Logitech Crayon kalem gibi üçüncü parti alternatifler için söyleyemiyoruz.
Hal böyle olunca da Apple Pencil'a 129 dolar ödemek istemeyen iPad Pro sahipleri ucuz kalem alternatifinden yararlanamıyorlardı. Ancak yakında bu durum değişecek gibi görünüyor. Macworld internet sitesinin haberine göre önümüzdeki iOS 12.2 güncellemesi ile birlikte artık iPad Pro'lar da Logitech Crayon'u destekleyecek.

Fiyat farkı ciddi anlamda yüksek

Crayon, Apple Pencil ile çok benzer olmasa da müşterilere cazip gelebilecek yönleri var. Daha büyük olduğu için tutması kolay ve yakınlık tabanlı olması nedeniyle aynı anda birden fazla iPad'de kullanılabiliyor. Bununla birlikte 129 dolara satılan Apple Pencil ile arasında fiyat anlamında ciddi bir uçurum var.
Logitech Crayon 70 dolar gibi göz ardı edilemeyecek kadar düşük bir fiyat etiketine sahip. Bu da elbetteki ürünün en büyük avantajı.  Apple Pencil takıntısı olmayanlar ve 60 dolar cebimde kalsın diyenler iOS 12.2 güncellemesini beklemeye başlayabilirler.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim