Anlık Bildirim

iPad Pro'da Apple Pencil'ın şarj yüzdesi nasıl kontrol edilir?

Apple'ın yeni Apple Pencil ekran kalemini sürekli kullananlar için bataryanın gözetim altında tutulması önemli. Apple Pencil batarya yüzdesini nasıl kontrol edebileceğinizi bu yazıda anlatıyoruz
Apple'ın yeni devi iPad Pro ile birlikte ekosisteme ilk kez ekran kalemi desteği getirildi. Bluetooth üzerinden tablete bağlanan Apple Pencil, şarj edilebilir yapısı ile uzun kullanım sürelerine imza atıyor. Peki ekran kaleminin batarya düzeyini sürekli olarak nasıl gözlemleyebiliriz?

Bunun için iOS 8 ile gelen bildirim merkezindeki widget desteği imdadımıza koşuyor. Aşağı sürükleme yaparak bildirim merkezine girdikten sonra sol kısımdaki düzenleme menüsüne yöneliyor ve açılan listeden Batarya maddesini buluyoruz. Maddenin solundaki + işaretine tıkladığımızda widget bildirim merkezine eklenmiş oluyor. 

Bu widget, Bluetooth üzerinden tablete bağlanan tüm aksesuarların batarya yüzdesini gösterebiliyor. Buna Apple Pencil de dahil. Böylece kullanıcılar çizim işlerinin yarım kalmaması adına ekran kaleminin batarya seviyesini sürekli takip etme imkanına kavuşuyor. 
iPad Pro'da Apple Pencil'ın şarj yüzdesi nasıl kontrol edilir?
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim