Anlık Bildirim

iPad Pro'nun ülkemizdeki satış tarihi ve fiyatı netleşti

Teknoloji devi Apple'ın 12.9-inçlik dev ekranlı tablet modeli iPad Pro'nun Türkiye satış tarihi ve fiyatı netleşti. El yakan fiyatlar ile iPad Pro'nun işi zor görünüyor.
Apple'ın tüm detaylarına burada yer verdiğimiz 12.9-inç ekranlı dev tablet modeli iPad Pro'nun Türkiye satış tarihi ve fiyatı netleşti.
Apple tarafından yapılan resmi açıklamaya göre iPad Pro, 11 Kasım Çarşamba günü Apple'ın resmi sitesi üzerinde satışa çıkacak. Gümüş, altın ve uzay grisi olmak üzere üç farklı metalik renk seçeneğiyle gelecek olan iPad Pro’nun 32 GB Wi-Fi modeli 2.999 TL’den ve 128 GB  Wi-Fi + Cellular modeli ise 4.099 TL’den başlayan fiyat seçenekleriyle elde edilebilecek. 
Apple'ın iPad Pro ile beraber duyurduğu stylus kalem modeli "Apple Pencil" 379 TL'ye, yine iPad Pro uyumlu akıllı klavye aparatı ise 649 TL fiyat etiketine sahip olacak.  Poliüretan malzemeden hazırlanan iPad Pro Smart Cover’lar kömür grisi ve beyaz renk seçenekleriyle 219 TL’den, yeni iPad Pro Silikon Kılıflar ise kömür grisi ve beyaz  renk seçenekleriyle 279 TL’den başlayan fiyat etiketleriyle satışa sunulacak.
Apple Pro'nun bu fiyatlar ile ülkemiz pazarında elde edeceği satış rakamları şimdiden büyük merak uyandırıyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8556 kez okundu.
64 kişi, toplam 73 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
ipad pro, Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim