Anlık Bildirim

iPhone 11 kullanıcıları ekran camının kolay çizilmesinden şikayetçi

Apple kısa bir süre önce piyasaya sürdüğü iPhone 11'in bir akıllı telefondaki en dayanıklı cama sahip olduğunu iddia etmişti. Ancak cihazı satın alanlar çok kolay çizildiğini söylüyor.
Yeni iPhone'ların piyasaya sürülmesinin ardından Apple'ın destek forumları iPhone 11, iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max'in ekran camının kalitesinden şikayetçi kullanıcıların mesajları ile dolup taştı.
Cihaz sahipleri akıllı telefonlarının ekranlarındaki koruyucu camın çok çabuk çizildiğinden şikayet ediyorlar. İşin kötüsü kullanıcıların cihazlarına anahtar ve madeni para gibi nesnelerin temas etmediğini söylemeleri.

Apple en dayanıklı cam demişti

iPhone 11 Pro Max sahiplerinden biri, plastik bir anahtarlığın akıllı telefonunun ekranını parmakla hissedilebilecek kadar derin çizdiğini belirtti. Apple web sitesinde halihazırda 600'den fazla benzer şikayet bulunuyor.
Cupertinolu teknoloji devi henüz konuyla ilgili resmi bir açıklama yapmadı. Ancak şirket iPhone 11’i tanıtırken, kullandıkları camın çift iyon değişimi işleminden geçirilerek güçlendirildiğini ve bir akıllı telefondaki en dayanıklı cam olduğunu iddia etmişti.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8002 kez okundu.
18 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, cep telefonu ve
3 etiket daha iphone 11 iphone 11 pro Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim