Anlık Bildirim

iPhone 7 Plus patladı

Çin'de bir iPhone 7 Plus yere düştükten sonra pili alev aldığı ve büyük bir güçle patladığı iddia ediliyor. Paylaşılan görseller de ciddi bir patlamanın yaşandığını gösteriyor.
iPhone 7 Plus patladı
 
 Patlayan telelefon haberlerinin ardı arkası kesilmiyor. Daha önce de patlayan telefonlar görmüştük ancak bu sene Note 7 ile büyük ses getiren patlama olaylarına şimdi de Apple iPhone 7 ve 7 Plus modelleri dahil oldu.

Yere düştükten sonra alev alıp patladı

Çin'in güney batısında  bulunan Yunnan bölgesinde iddialara göre kazara yere düşen iPhone 7 Plus duman çıkarmaya başladı ve ardından pili alev aldı. Kısa süre sonra ise şiddetli bir şekilde patladı ve hissedilir bir şok etkisi yarattı.
Patlamaya yere düşmesinin etkisiyle ortaya çıkan titreşimin ve kırılan ekranın parçalarının neden olduğundan şüpheleniliyor.
Patladığını bildiğimiz dördünce iPhone 7 vakası oluyor.Önceki üç patlama ise sırasıyla teslimat sırasında, kullanıcı video çekerken ve araç içerisinde dururken yaşanmıştı. Apple sorunun kaynağını bulmak için çalışmalarına ilk patlama ile birlikte başlamış olsa da henüz sebebini bulabilmiş değil.
Görsellere aşağıdaki galerimizden ulaşabilirsiniz. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13199 kez okundu.
63 kişi, toplam 66 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
apple iphone 7, iphone 7 plus ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim