Anlık Bildirim

Bugüne kadar iPhone 8 için aksesuar üreticilerinin hazırladığı farklı kılıf tiplerinin internete sızdığına şahit olmuştuk. Bu kez Apple’ın kendisinin tasarladığı orijinal iPhone 8 silikon kılıfları sızdırılmış durumda.

Öncekilerle benzer

Mevcut iPhone 7 silikon kılıflarına benzediği görülen yeni kılıfların arkasında Apple logosu dikkat çekiyor. İç kısımda kadife kaplama yer alırken "Designed by Apple in California, assembled in China" sloganı da unutulmamış.

Kılıfın şekli artık netleşen iPhone 8 tasarımını tam olarak anlatıyor. Arka kısımda dikey çift kamera kombinasyonu yer alırken, ön kısmında sağında büyük güç butonu, solunda ise ses kontrol ve sessiz tuşu için yer ayrılmış.

Kılıfta dikkat çeken herhangi bir Touch ID tuşu için yer ayrılmamış olması. Son gelen bilgilere göre firma ekrana parmak izi entegrasyonunda sıkıntı yaşadığı için tamamen kaldırdı. Arka kısımda da Touch ID kullanmak istemiyor zira konseptin geleneği hep ön alt kısımda olmasıyla devam etmişti.

 

iPhone 8 orijinal kılıfları da sızdırıldı Tam Boyutta Gör

Bunun yerine ön kamera ve sensörlerle yüz taraması yapan Face ID güvenlik çözümü kullanılacak. Apple’ın benzer çözümlerdeki aldatmacalardan kaçınmak için farklı algoritmalara yer vereceği ifade ediliyor.

iPhone 8 modelinin 8 Eylül’de yapılacağı tahmin edilen etkinlikte tanıtılması bekleniyor. 5.8 inçlik çerçevesiz OLED ekran, daha hızlı Apple A11 yonga seti, 3GB RAM, kablosuz şarj gibi yeniliklere sahip olacak cihaz 1000$’dan başlayacak. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6508 kez okundu.
19 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, iphone 8
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim