Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S8 Active duyuruldu

Samsung’un askeri standartlarda dayanıklılık sunan yeni amiral gemisi akıllı telefonu Galaxy S8 Active duyuruldu. Model daha büyük bir batarya ve düz bir ekranla geliyor.

Samsung’un yıllardır vazgeçmediği amiral gemisi seviyesinde dayanıklılık odaklı serisi Galaxy S Active, bu yıl da yeni üyesine merhaba dedi. Galaxy S8 Active orijinal serinin aslında düz ekranlı bir versiyonu gibi de görülebilir.

Büyük farklar var

Galaxy S8 Active modeli orijinal modele göre donanım açısından farklılık içermiyor. Snapdragon 835 yonga seti, 4GB RAM, 12MP çözünürlüğünde arka kamera, 8MP çözünürlüğünde ön kamera aynen devam ediyor.

Farklı olan en önemli taraf ise kasa yapısı nedeniyle 5.8 inçlik ekranın kavis barındırmaması. Bu da çerçevelerin biraz kalınlaşmasına ve kasanın büyümesine neden oluyor. MIL-STD askeri standartlarda dayanıklılık da hesaba katılınca orijinalden çok daha kalın bir kasa ortaya çıkıyor.

Yine de orijinal modeldeki alıştığımız ön tasarım üç aşağı beş yukarı korunmuş. Önceki nesillerden farklı olarak Galaxy S8 Active bu kez fiziksel menü tuşlarına yer vermemiş. Böylece kasanın çok büyümesi biraz önlenmiş.

Modelin en büyük avantajı ise 4000mAh kapasiteli bataryası. Bu sayede çok daha uzun kullanım sürelerine ulaşılıyor. Ayrıca metal çerçeve ve polikarbonat kasa tasarımı mevcut. Bu da yine dayanıklılık için tercih edilmiş. Her zaman olduğu gibi model sadece AT&T operatörüne özgü olarak satılacak. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim