Anlık Bildirim

iPhone Lite ete kemiğe büründü

iPhone Lite ete kemiğe büründü Tam Boyutta Gör


Son dönemde hakkında belki de en çok görsel sızdırılan cihaz uygun fiyatlı iPhone modeli oldu. Apple'ın inkar politikası sürerken, tedarik zincirinde çalıştığı sanılan bazı kişilerin ısrarla iPhone Lite sızıntıları devam ediyor.

Kısa süre önce sadece iPhone Lite arka kasası için çekilen 6 dakikalık inceleme videosu dikkat çekerken bu kez artık prototip haline gelmiş iPhone Lite modelinin görselleri internette paylaşıldı.

Daha önce iPhone yazının altındaki sertifika bilgilerinin olmaması ve SIM kart yuvasının kapağının olmaması gibi sebeplerle görsellerin asılsız olduğu iddia edilse de yeni görsellerde bu eksiklikler de kapatılmış. 

Kılıf üreticisi TACTUS tarafından sızdırılan görseller 4 inçlik ekrana sahip bir iPhone Lite modeline işaret ediyor. Yeni model 9mm kalınlığa sahipken, 120mm de uzunluğa sahip. Farklı renklerde sunulacak modelin ses tuşları da bu renge uyum gösterecek.

iPhone Lite modeli ile Apple'ın özellikle gelişmekte olan ülke pazarlarını hedeflediği sanılıyor. Bu sayede Apple da kar marjını düşüren önceki modellerin fiyatında indirime gitme politikasına son vererek, iPhone 5S ile birlikte iPhone 5 üretimine de son verecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3555 kez okundu.
80 kişi, toplam 85 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, iPhone 5S
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim