Anlık Bildirim

iPhone SE tasarım çizgileri, Apple’ın yeni tercihi olabilir

Apple’ın yeni 4 inçlik telefonu iPhone SE, tasarım çizgileri ile yeni bir akımın habercisi olabilir. Analiz uzmanları, Apple’ın bu çizgileri çok daha sık kullanacağını belirtiyor.

Apple’ın önümüzdeki hafta piyasaya süreceği 4 inçlik iPhone SE modeli, tasarım çizgileriyle herkesi şaşırtmıştı. Pek çok otorite iPhone 6S temelli bir tasarım bekliyordu. Apple ise, iPhone 5S üzerinde modern çizgileri harmanlamayı seçmişti. Gelen bilgiler, bu yeni çizginin gelecekte ağırlığını koyacağını gösteriyor.

Apple’a yakınlığı ile bilinen analiz uzmanı Ming-Chi Kuo, gelecek yıl iPhone SE tasarım çizgilerinin diğer modellerde de karşımıza çıkacağını belirtiyor. Kuo’ya göre Apple, gelecek yıl 5.8 inçlik bir iPhone modeli piyasaya sürecek ve şimdiki iPhone Plus serisinin yerini alacak. Model pek çok ilki de bünyesinde barındıracak.

İlk olarak yeni iPhone modelinin 5.8 inçlik AMOLED ekran barındıracağı ifade ediliyor. Bir süredir dile getirilen OLED ekranlı iPhone iddiaları, gelecek yıl sonlarında gerçekliğe kavuşmuş olacak. Model, iPhone 5S dönemindeki cam kaplama ve alüminyum çerçeve kombinasyonuna dönecek. Elde daha iyi tutuş açısından cihaz, 5.5 inçlik iPhone Plus modelinden bile daha kompakt yapıda geliştirilecek. Kuo, cihazın dikkat çekici tasarım unsurları taşıyacağını belirtiyor. Bunlardan birisi, BlackBerry Priv tarzında bir kavis yapısı.

Diğer taraftan iPhone 7S serisinin, çok daha uzun mesafelerde çalışacak bir kablosuz şarj teknolojisi ile geleceği dile getiriliyor. Ek olarak, parmak izi okuyucudan hariç olmak üzere yeni bir biyometrik tanıma sisteminin de cihaza entegre edileceği söyleniyor.

Gelecek yılın iPhone serisinde, AMOLED ekran ve kablosuz şarj kullanılacağı bir süredir dile getiriliyor. Bununla birlikte, bu iki teknolojinin sadece 5.8 inçlik modelde kullanılacağı iddiaları giderek güçleniyor. iPhone 7S modelinde ise IPS LCD ve standart şarj kullanılmaya devam edilecek. Yeni iPhone SE 2 şeklinde bir devam modeline de kesin gözüyle bakılıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7381 kez okundu.
32 kişi, toplam 34 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iphone se, iphone 7s ve Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim