Anlık Bildirim

iPhone için Google Search uygulaması 2.0 sürümüne güncellendi


Geçen yılın sonlarına doğru iPad için Google Search uygulamasını yayınlayan Google, kısa süre önce de iPod tuch ve iPhone için arama uygulamasını aynı kullanıcı arayüzü ile güncelledi.

2.0 sürümüne yükseltilen uygulama ile daha hızlı sonuçlar, tam ekran görsel arama ve Google hizmetlerine tek bir yerden ulaşmak mümkün oluyor.

Hız anlamında önemli geliştirmeler kazanan uygulama, arama önerilerini hızlandırarak her harfe basışınızda ilgili arama tahminlerini ekrana getirmeye başladı. Arama sonuçları ve sayfalar arasında ekranı sürükleyerek geçebilirken, sayfa içerisinde kelime araması da yapılabiliyor.

Görsel arama da bu sürümde oldukça yenilenmiş. Arama sayfasının altındaki butona dokunarak görsel arama kısmına geçiş yapılıyor ve tasarımı daha hoş bir tam ekran görsel kolajı kullanıcının karşısına geliyor. İstenen görselin üzerine tıklandıktan sonra ekran sürüklenerek resimler arasında geçiş yapılabiliyor. Görselin üzerine uzun basarak Kamera Rulosu'na kaydetmek veya arkadaşlarla paylaşmak mümkün.

Tüm hizmetlerini tek bir panel altına toplayan Google böylece erişimi de oldukça kolaylaştırmış. Google Search 2.0, iOS 4.2 ve üzeri sürümler için indirilebilir durumda.


http://itunes.apple.com/us/app/google-search/id284815942?mt=8
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim