Anlık Bildirim

iPhone ve GoPro aksiyon kamerası sahiplerine özel modüler kılıf: GoPhone

Aksiyon kamerası denildiği zaman akla gelen ilk ürünlerden GoPro kamera modelleri için her geçen gün yeni bir aparat karşımıza çıkıyor. Bu örneklerin arasına yerleşen ve Andrew Dorn ile Carson Tully tarafından hazırlanan GoPhone ise, aksiyon kamerası ile iPhone modellerinin bir arada kullanılmasına imkan tanıyor.
Hayata geçebilmek adına Kickstarter üzerinde destek aramaya başlayan GoPhone, Apple'ın iPhone 5 ve iPhone 5s modellerine basit bir kılıf şeklinde takılıyor ve alt kısmında GoPro aksiyon kameralarını taşıyabiliyor. Kişilere ekstra aparatlara ihtiyaç duymadan sadece telefonları ile kameralarını taşıma imkanı veren ürün, aynı zamanda GoPro ile çekilen görüntüleri kablosuz bağlantı (GoPro dahili Wi-Fi) üzerinden anlık olarak gösterebilen ya da kontrol sağlayabilen resmi iOS uygulamasının kullanılması için de oldukça ideal bir yapı ortaya koyuyor.
Basit bir fikir doğrultusunda her zaman taşınabilecek şekilde güzel bir alternatif oluşturan GoPhone, site üzerinde koyulan 15,000$ hedefin, bitimine 59 gün kala henüz 6 ağış ile 414$'lık kısmını toplamış durumda. Yapılacak en az 40$ (Avustralya dışı 11$ kargo) bağış ile 2014 Eylül ayında elde edilebilen GoPhone hakkında hazırlanan tanıtım videosunu direkt olarak aşağıda izleyebilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim