Anlık Bildirim

Merakla beklenen Doom: The Dark Ages sonunda duyuruldu

Xbox Games Showcase’de merakla beklenen yeni Doom oyunu duyuruldu. İd Software tarafından geliştirilen Doom: The Dark Ages, bir fragman ile birlike resmen duyuruldu.
Doom: The Dark Ages Tam Boyutta Gör
Microsoft’un Xbox Games Showcase etkinliği sürpriz yapımlara tanık oldu. Bu yapımlardan biri de merakla beklenen yeni Doom yapımı oldu. Xbox Game Studios üyesi id Software tarafından geliştirilen yeni Doom yapımı, fragmanıyla birlikte duyuruldu.

Doom: The Dark Ages, 2025 yılında satışa çıkacak

İd Software tarafından geliştirilen Doom: The Dark Ages, geçtiğimiz yıllardan bildiğimiz Doom (2016) ve Doom Eternal’dan oldukça farklı bir atmosfer sunacak. Tarihi dönemlerde geçecek olan yapım, Doom Slayer’in geçmiş hikayesine odaklanacak. Eşsiz atmosferi ile dikkat çeken yapımın grafikleri de görsel bir şölen yaratacak gibi görünüyor.

Doom: The Dark Ages’ın fragmanı, yapımda göreceğimiz yeni mekanikleri de içeriyor. Görüldüğü üzere Slayer, ikonik silahı ile birlikte Captain America tarzı bir kalkana sahip olacak ve bu kalkan ile daha önce görmediğimiz hareketleri gerçekleştirebilecek. Ayrıca yeni yapım, binek mekaniği sürecek ve ilginç canavarları taşıma aleti olarak kullanmamıza izin verecek. Xbox Game Pass sistemine eklenecek olan Doom: The Dark Ages, önümüzdeki yıl Xbox Series, PC ve PS5 platformları için çıkış yapacak.
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim