Anlık Bildirim

İddia : Galaxy Note 3 modeli Temmuz-Ağustos dönemi için planlanıyor

İddia : Galaxy Note 3 modeli Temmuz-Ağustos dönemi için planlanıyor

Samsung'un Note serisi akıllı telefonlarındaki son amiral gemi modeli olacak Galaxy Note 3 modeli ile ilgili iddiaların ardı arkası kesilmiyor. 

Snapdragon 800 işlemci ve 13MP çözünürlükte optik görüntü sabitleme teknolojili kamera iddialarından sonra modelin tanıtım tarihi ile ilgili de bir iddia gündeme geldi. İddialara göre Samsung yeni modelin çıkışını biraz daha erkene almayı planlıyor ve düşündüğü zaman aralığı Temmuz-Ağustos ayları. 

Daha önce Galaxy Note 3 modelinin Eylül ayındaki IFA 2013 fuarında tanıtılacağı ve sonrasında da piyasaya sürüleceği dile getiriliyordu. Ancak Samsung yeni nesil iPhone modelinin çıkışı öncesi elini çabuk tutmak istiyor ve bu yüzden lansman tarihini biraz öne aldı. 

İddiaların ne kadar gerçeği yansıttığı bilinmiyor. Ancak Galaxy S4 modelinin geçen yılki tarihten biraz daha erken bir dönemde tanıtılması iddiaları körüklüyor. Bununla birlikte Samsung yetkilileri bir süre önce yeni Note akıllı telefonu için IFA 2013 fuarını işaret etmişti. Aradan geçen süre zarfında bazı kararların değişmiş olabileceği akla geliyor. Galaxy Note 3 modelinde 5.99 inçlik Full HD Super AMOLED ekran kullanılması bekleniyor. 

İddialarda ayrıca yeni iPhone modeli ile ilgili de bazı bilgiler yer alıyor. Buna göre Apple revize edilmiş bir iPhone 5 modeli yanında iPhone 4S ile aynı donanıma sahip ancak ekran çözünürlüğü ve işlemci açısından daha düşük bir ucuz iPhone tanıtacak.

Apple tedarikçi firmalarına yılın üçüncü çeyreğinden itibaren başlayacak şekilde aylık 20 milyon yeni iPhone üretimi talimatı vermiş durumda. Bu yeni iPhone modelinin detayları bilinmiyor ancak Haziran ayında tanıtılarak Temmuz ayında pazara sunulması ihtimali üzerinde duruluyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1291 kez okundu.
20 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim