Anlık Bildirim

İddia : HTC, One modelinin Windows Phone versiyonunu hazırlıyor

İddia : HTC, One modelinin Windows Phone versiyonunu hazırlıyor


Bu yıl HTC One olarak tek amiral gemi modeli piyasaya süreceğini ve modeli Windows Phone için sunmayacağını açıklayan HTC, bununla birlikte benzer bir ürünü WP ekosistemine sunabilir.

Firmaya yakın kaynaklardan elde edilen bilgilere göre firma, amiral gemi modelinin Windows Phone versiyonu üzerinde çalışıyor. Ancak bu versiyon birebir olarak One modelini temel almıyor, bazı özellikleri ile farklılaşıyor.

Kaynaklar yeni modelin daha büyük veya daha küçük bir ekrana sahip olabileceğini belirtiyor. Yani model muhtemelen One modelinin HTC One Mini adındaki 4.3 inçlik ekrana sahip versiyonunu temel alacak veya 5 inç civarında bir ekranla gelecek.

Bunun dışında alüminyum alaşımlı gövde, Beats Audio ses teknolojisi, UltraPixel kamera da Windows Phone versiyonunda yer alacak özellikler arasında.

Kaynaklar yeni modelin Windows Phone GDR3 adlı güncelleme ile geleceğini belirtiyor ki bu güncelleme Full HD ekran ve 4 çekirdekli işlemcilere izin veriyor. Modelin Windows Phone Blue güncellemesinin tanıtılması ile görücüye çıkması ve yıl sonunda da satışa sunulması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1204 kez okundu.
22 kişi, toplam 23 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
htc one, htc
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim