Anlık Bildirim

İddia: Samsung Galaxy Note II 15 Ağustos'ta resmiyet kazanacak


Birkaç gün önce yeni etkinliğinin davetiyelerini basına dağıtmaya başlayan Samsung, sonraki Galaxy cihazını duyuracağını müjdelemişti. 15 Ağustos tarihinde düzenlenecek bu organizasyonda, Aralık 2011'den beri söylentilere konu olan Galaxy Note II'nin tanıtılacağı iddia ediliyor.
BGR sitesinin Samsug'a yakın kaynaklarına göre; yeni Galaxy Note akıllı telefonu, 15 Ağustos'ta resmiyet kazanacak. Daha önce Galaxy S3 ile ilgili birçok iddia ortaya atan BGR, amiral gemi modelinin bazı teknik özelliklerini gün yüzüne çıkarmayı başarmıştı. Ancak paylaşılan son bilginin doğru olup olmadığı konusunda kesin bir hüküm veremeyiz.
5.5 inç, kalınlığı 0.4mm'ye kadar inebilen, esnek, oldukça hafif yeni nesil Youm adlı AMOLED ekranın eşlik edeceği ikinci nesil Galaxy Note telefonu, daha uzun, daha dar tasarlanacak. Yani ekran büyümüş olsa da kullanılabilirliği arttırılmış olacak. Ayrıca orijinal modelden daha büyük bir pilin kullanılması bekleniyor.
15 Ağustos'ta, Amerika'da düzenlenecek etkinlik, 22:00'de (Türkiye saati ile; 16 Ağustos, 08:00) başlayacak. Galaxy Note II'nin yanı sıra dört çekirdekli Exynos çipset, S Pen slotuna sahip yenilenmiş tasarımıyla Galaxy Note 10.1'in de sergileneceği tahmin ediliyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim