Anlık Bildirim

İddia : Samsung Galaxy S4 Mart ayında tanıtılabilir


Samsung'un bu yıl için piyasaya sürmesi ihtimali yüksek olan yeni amiral gemi akıllı telefonu Galaxy S4 ile ilgili bugüne kadar pek çok iddia gündeme geldi. 5 inçlik Full HD ekran, Cortex A15 tabanlı Exynos 5250/5450 işlemci, 2GB RAM, 13MP çözünürlükte kamera iddiaların ortak noktasıydı.

Son olarak modelin tanıtımı için hazırlanan bir görsel, bilgisayarın monitörü üzerinden fotoğraflanmış ve internette paylaşılmıştı. Daha uzun ve çerçevesiz bir yapıya sahip olan bu görseldeki modelin ne kadar gerçek olduğu bilinmiyor. 

Kısa bir süre önce de modelin Mart ayında Güney Kore'de yapılacak etkinliğine dair bir davetiye görseli yine bir dizüstü bilgisayarın ekranı üzerinden fotoğraflanmıştı. Davetiyede 4 Mart tarihinde Pyeongchang şehrinde Galaxy S4 etkinliğine davet ediliyor. Davetiyenin sahte olduğu ve "Onun Galaxy olduğunu düşünüyordunuz" benzeri bir sloganın Samsung tarafından kullanılmayacağı pek çok yorumda dile getirildi.  

Ancak Mart ayındaki muhtemel bir tanıtım için yeni bir iddia daha gündeme geldi. Asiae sitesinin iddiasına göre ismi açıklanmayan bir Samsung yöneticisi, tanıtımın Mart ayında yapılacağını ve firmanın şu anda İngiltere, Güney Kore veya ABD'den birinin lansman için seçilmesi kararını tartıştığını açıkladı. Açıklama iddia da olsa davetiye sızıntısı ile birleşince gerçek olabileceğine dair kafalarda soru işareti uyandırıyor.

Eğer iddialar gerçekse 4 Mart tarihinde Galaxy S4 modelinin tanıtımına şahit olabiliriz. Hatta lansmanda aynı donanımı barındıran bir Tizen cihazı da ayrıca tanıtılabilir. Davetiyedeki metin aslında biraz bunu işaret ediyor gibi.
Bununla birlikte Samsung Lübnan ofisi resmi Facebook sayfasında modelin Mayıs ayından önce piyasada olmayacağını belirtmişti. Gündeme gelen tek resmi açıklama bu. Bu da iddiaları boşa çıkarabilecek bir bilgi. Ancak Galaxy S4 modelinin Mart ayında tanıtılıp Lübnan'da Mayıs ayında satışa çıkacak olduğu bilgisinin verilmiş olabileceği de ihtimal dahilinde. Bu açıdan bakarsak Nisan-Mayıs aylarında cihazın satışa sunulabileceğini söylemek de mümkün.

Samsung'un Galaxy S3 modeli için bir düzine prototip ürettiği ve bazılarını bilerek internete sızdırıp ilgiyi yüksek tutmaya çalıştığını biliyoruz. Bu da Galaxy S4 için bir ilgi çekme stratejisi olabilir. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1953 kez okundu.
39 kişi, toplam 63 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim