Anlık Bildirim

Büyük iddia: Twitch'ten 125 GB'lık veri sızdırıldı, hesap bilgileri ve yayıncı gelirleri ortaya çıktı

Çıkan son haberlere göre Twitch'in 125 GB'lık verisi internete sızdırıldı. Kullanıcı hesapları, yayıncı gelirleri gibi birçok dosya internete düştü.

İddiaya göre 125 GB'lık Twitch verisi sızdırıldı Tam Boyutta Gör

Özellikle oyun canlı yayınları ile tanınan Twitch ile ilgili büyük bir iddia ortaya atıldı. Son çıkan haberlere göre Twitch için büyük bir veri sızıntısı gerçekleşti.

125 GB'lık Dosya İnternete Düştü

Video Game Chronicle tarafından aktarıldığına göre dün akşam saatlerinde 4chan'e bir hacker, 125 GB'lık bir Torrent bağlantısı yükledi. Bu dosyanın içerisindeyse Twitch hesapları, yayıncılarının gelirleri ve hatta Twitch kaynak kodunun tamamı gibi birçok veri bulunuyor. Şu anda birçok insan sızdırılan verileri incelemeye çalışıyor ve söylenenlere göre kullanıcıların parolalarına kadar birçok bilgi çalınmış gibi duruyor.

Ancak resmi bir bilgi olmadığını şu anda için her şeyin söylenti ve iddiadan ibaret olduğunu hatırlatalım. Sızdırılan bilgilerin 2019 yılına kadar uzandığını söyleyenler de var. Özellikle Türk yayıncılar da dahil olmak üzere birçok yayıncının aylık gelirleri ayrıntılı bir şekilde listelenmiş. 

Saldırının arkasındaki kişi şu an için isimsiz birisi ancak bu siber saldırının yalnızca ilk adım olduğunu belirtmiş durumda. Twitch'ten ise ne yazık ki bir açıklama henüz gelmedi. Ancak yurt dışında bazı yayıncılardan onaylamalar gelmeye başladı. İlk olarak Scott Hellyer'ın paylaşımı dikkat çekti.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
18536 kez okundu.
42 kişi, toplam 44 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
twitch, Internet
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim