Anlık Bildirim

IKEA, evlere abonelik yoluyla elektrik satmaya başlayacak

IKEA, abonelik yoluyla yeşil enerji satışına başlayacağını duyurdu. STRÖMMA isimli hizmet önümüzdeki Eylül ayında faaliyete geçecek. İşte konuyla ilgili tüm detaylar...

IKEA, evlere abonelikle elektrik satmaya başlıyor Tam Boyutta Gör

İsveçli mobilya üreticisi IKEA, abonelik yoluyla elektrik satmayı planlıyor. Şirket, kullanıcıların temiz enerji satın alabilecekleri STRÖMMA isimli bir hizmet başlatacak. Resmi açıklama Ingka Group'un web sitesinde yapıldı.

STRÖMMA'nın temel amacı yenilenebilir enerji kaynaklarını teşvik etmek. IKEA için güneş paneli üreten Svea Solar tarafından tedarik edilecek elektrik, güneş veya rüzgar santralleri tarafından üretilecek.

IKEA, evlere abonelikle elektrik satmaya başlıyor Tam Boyutta Gör

Fazla elektrik geri satılabilecek

Müşteriler, hizmete abone olarak güneş ve rüzgar panellerinden uygun fiyatlı, sertifikalı elektrik satın alabilecek ve kendi elektrik tüketimlerini özel bir uygulama aracılığıyla takip edebilecekler.

IKEA'dan daha önce güneş paneli satın alan müşteriler de uygulama üzerinden kendi üretimlerini takip ederek kullanmadıkları elektriği geri satabilecekler. Eylül ayında ilk olarak İsveç'te faaliyete geçecek STRÖMMA'nın abonelik fiyatları henüz açıklanmadı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim