Anlık Bildirim

Ikea'dan uygun fiyatlı akıllı ev sensörleri geliyor: Aklınız evde kalmayacak

Ikea, su sızıntısı ve hareket algılama için yeni üçlü akıllı ev sensörünü tanıttı. 2024'te çok uygun fiyatla satışa çıkacak Ikea sensörleri ile ev güvenliği uzaktan takip edilebilecek.
ikea yeni akıllı ev sensörleri 2024 Tam Boyutta Gör
IKEA, akıllı ev alanına daha fazla yatırım yapacak gibi görünüyor. Şirket, üç yeni akıllı ev güvenliği ürününü tanıttı; Pencere sensörü, hareket sensörü ve su sensörü. Bu üç ürün kolay kullanım ve özelleştirme için mevcut Dirigera Hub ile senkronize edilebiliyor.

Kapı ve pencere sensörü

Ikea Parasoll Tam Boyutta Gör
Ikea’nın yeni kapı ve pencere sensörü Parasoll, Ocak 2024 ilk yarısından itibaren satışa çıkacak. Parasoll, piyasayadaki diğer tüm kapı ve pencere sensörleri gibi çalışıyor ve açıldığında veya kapandığında uyarı veriyor. İnce bir tasarıma sahip olan sensör, Ikea’nın kendi uygulaması ve akıllı ampüllerle eşleştirilebiliyor.

Kablosuz hareket sensörü

Ikea Valhorn Tam Boyutta Gör
Valhorn, hem iç hem de dış mekanda kullanılmak üzere tasarlanmış Ikea’nın yeni hareket sensörü. Hareket algılandığında ışıklar veya diğer otomasyonlar etkinleştiriliyor. Üç adet AAA pilden güç alıyor ve mevcut bir sisteme entegre edilmek istendiğinde on adede kadar akıllı ampule bağlantıyı destekliyor. Sensör, Nisan ayında satışa sunulacak.

Su sızıntı sensörü

Ikea Badring Tam Boyutta Gör
Ikea’nın 2024’te çıkacak yeni akıllı ev güvenlik ürünlerinden birisi de su sızıntı (su kaçağı) sensörü Badring. Su algılandığında devreye giren yerleşik alarmın yanı sıra Dirigera hub ile senkronize olarak kişiye anında bildirim gönderebiliyor.

2024'te satışta

Ikea’nın yeni akıllı ev güvenliği ürünlerinden Valhorn, 9 dolara satışa çıkacak. Parasoll ve Badring için fiyat açıklanmadı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim