Anlık Bildirim

İlk kez kış gören Tesla Model X'in martı kanat kapıları testi geçti mi?

Tesla Model X müşterilerinin çoğu araçlarıyla ilk kışı geçiriyor. Aracın Martı Kanat otomatik kapılarının karlı bir fırtınadan sonra nasıl performans göstereceği merak konusuydu...
Eylül 2015'te satışına başlanan Tesla Model X SUV'lerın büyük çoğunluğu ilk kez kış görüyor. Bu durum özellikle Tesla'nın tescilli Martı Kanat kapıları için aracın en büyük testi olacak. Kanada’nın doğusunda yer alan Quebec'te geçen hafta iyi kar fırtınası vardı ve bir Model X sahibi potansiyel Model X alıcılarının en büyük endişelerinden biri olan Martı Kanat kapıları test etti.
Özellikle karlı bir fırtınadan sonra veya buz kaplı olup donduğunda otomatik kapılar ve sensörlerin nasıl performans göstereceği merak konusuydu. Araç sahibi tarafından yayınlanan video, üzerinde birkaç santim kar olan Martı Kanat kapıların açılırken yeterince iyi performans gösterdiğini ortaya koyuyor. Kar fırtınasının ardından, Model X'in kapılarının hala sorunsuz bir şekilde çalışabildiğini görüyoruz.
Tesla, Kaliforniya'da tasarlanmış olmasına rağmen araçlarını özellikle zorlu kış şartlarına adapte edebilmek için büyük çaba sarf etmiş gibi görünüyor. Bu durum özellikle markanın Norveç gibi ülkelerde popüler olduğu göz önüne alındığında son derece önem taşıyor. Örneğin, şirketin geri çekilebilir kapı kolları soğuk iklim koşullarında kapsamlı testlere girmişti:
Model X sahipleri araçlarıyla bağlantı kurabilir durumdaysa, araca girmeden önce herhangi bir menzil kaybetme riski olmadan kabini her zaman önceden ısıtabiliyorlar. Model X'in genel kış sürüş performansına gelince, bir sorun olmamalı. Çünkü Model S'in kış sürüşü performansı övgü toplamış ve Model X aynı aktarma organları ile donatılmıştı.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9718 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Tesla, model x ve
3 etiket daha kar falcon wing martı kanat
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim