Anlık Bildirim

Tesla, Model S ve Model X'e yeni bir renk seçeneği ekledi

Tesla, Model S ve Model X için Stealth Grey olarak adlandırılan yeni bir gri renk seçeneği sunmaya başladı. Şirket bu hamlesiyle hızla düşen satışları toparlamayı hedefliyor.
Tesla, Model S ve Model X'e yeni bir renk seçeneği ekledi Tam Boyutta Gör
Amerikan elektrikli otomobil üreticisi Tesla, amiral gemisi Model S ve Model X araçlarının renk paletini Stealth Grey olarak adlandırılan yeni bir gri renk seçeneği ile genişletti. Şirket bu hamlesiyle hızla azalan satışları canlandırmayı amaçlıyor.

Üçüncü çeyrekte Model S ve Model X satışları, 2022'nin aynı dönemine göre %14'lük bir düşüşle 15.985 adede geriledi. Dokuz ayı baz aldığımızda ise düşüş %7'ye tekabül ediyor ve toplamda 45.905 adede ulaşıyor. Tesla en iyi zamanlarında yılda yaklaşık 100.000 adet Model S ve Model X satıyordu.

Daha önce Ultra Kırmızı renk sunulmuştu

Tesla geçtiğimiz Mart ayında Model S ve Model X için Ultra Red (Ultra Kırmızı) renk seçeneği sunmuştu. O dönemde şirket bunun için 3.000 dolar ücret talep ediyordu. Ancak daha sonra bu ücret kaldırıldı ve söz konusu elektrikli otomobillerin başlangıç fiyatı da düşürüldü.

Tesla, Model S ve Model X'e yeni bir renk seçeneği ekledi Tam Boyutta Gör

Buna rağmen satışlarda beklenen canlanma gerçekleşmedi. Dolayısı ile renk yelpazesi artık Midnight Grey'in yerini alan Stealth Grey tonunu da içeriyor. Model S ve Model X şimdilik Kuzey Amerika ve Asya'da bu renkte satılacak. Avrupa pazarı için henüz bir açıklama yapılmadı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim