SpaceX, geçtiğimiz eylül ayında 4 uzay turistini Inspiration4 görevi kapsamında yörüngeye göndermişti. Turistlerin yörüngede üç gün geçirmesini sağlayan bu görev, tamamen sivillerden oluşan ilk uçuş olarak da tarihe geçmişti.
Buna ek olarak uzay aracı Uluslararası Uzay İstasyonu’ndan 560 km daha yükseğe çıkmıştı ve 2009 yılından beri insanoğlunun seyahat ettiği en yüksek irtifa olarak kayıtlara geçmişti.
Şimdi de Inspiration4 görevinin Twitter hesabı üzerinden uçuşla ilgili yeni fotoğraflar paylaşıldı. Crew Dragon uzay aracından turistler tarafından çekilen bu görüntülerin ‘nefes kesici’ olduğunu söylemek yanlış olmaz.
Mürettebat tarafından çekilen fotoğraflar, aracın devasa cam kubbesinden Dünya’nın ve uzayın derinliklerinin muhteşem manzarasını bizlere gösteriyor. Güneş ışığının muazzam görüntüsü, uzay aracının içinde astronotların neler yaptığı ve beraber çektikleri ‘selfie’ler de paylaşılan fotoğraflar arasında yer alıyor.
Fotoğrafların tamamına buradan ulaşmak mümkün.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:


hocam 4x daha iyi direk hs attirir
Über
Evet ama 6x scop daha iyi gider buna daha uzaktaki hedefler için. Gerektiğinde 3x'e de çekebilirsin falan :D
Muskun alev tabancası vs bu
İstilacı güvercinlere karşı iyi olur. 5 10 dk da bir sopayı alıp kovalamak yordu artık.
Yakında su atan F18 falanda yaparlar :)
Hazneye kezzaplı su doldurup nişan almak yapmayın böyle şeyler yahu...
Xiaomi kendini çok geliştirdi artık her alanda kaliteli işler yapıyorlar.
fışkırttığı su mermi gibi isabetli gitmeyeceği için gereksiz diye düşünmüş olabilirler.
Lazer nişangah da eklenseymiş tadından yenmezmiş.