Anlık Bildirim

Insta 360 Air ile Android telefonlarda 360 derece videolar çekin

Sanal gerçeklik konseptinin önem kazanması ile 360 derecelik videolar hayatımızda daha çok yer etmeye başladı. Pek çok aksesuar ile telefonlarda 360 derecelik videolar kaydetmek mümkün.

Yaz aylarında iPhone serisi için 360 derece videolar kaydedebilen aksesuarını satışa sunan Insta360, şimdi de Android için özel bir aksesuar geliştirdi. Insta360 Air, kitle fonlama platformu üzerinden hayata geçecek.

360 Derece Videolar

Insta360 Air, iki adet 210 derecelik balık gözü lens ile çekim yapıyor. Video tarafında 30 kare/saniye 2K çözünürlük, sabit görüntü tarafında ise yine 2K çözünürlük söz konusu. Huawei P9, Galaxy S7 gibi bu yılın amiral gemilerinde 3K sabit görüntü de alınabiliyor.

Cihaz çekim esnasında yazılımsal dengeleme ile en iyi görüntü elde etmeyi amaçlıyor. Çekilen görüntüler uyumlu uygulama üzerinden izlenebiliyor. Ayrıca YouTube gibi 360 derece videoyu destekleyen platformlara da kolay bir şekilde yüklenebiliyor.

MicroUSB veya USB Tip-C bağlantıları ile uyumlu olan Insta360 Air ayrıca web kamera olarak da kullanılabiliyor. Proje çoktan gerekli bağışı toplamış durumda ancak kampanya halen devam ediyor. En az 99$ bağışlarda cihaz hediye ediliyor. Dağıtım ise Mart ayında başlayacak.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim