Anlık Bildirim

Instagram, Snapchat'ten bir özellik daha kopyaladı

Sosyal medya platformu Instagram'ın İsim Etiketleri (Nametags) adlı yeni bir özelliği test ettiği ortaya çıktı. QR kod tabanlı bu yeni özellikle kullanıcılar birbirlerini daha kolay takip edecek...
Instagram'da birini takip edebilmeniz için öncelikle kullanıcı adını yazarak profilini aramanız gerekir. Popüler sosyal medya platformunun "İsim Etiketleri" (Nametags) adlı yeni bir özellik sunma hazırlığında olduğu ortaya çıktı. Yani diğer bir deyişle Instagram bir başka Snapchat özelliğini daha "kopyalama" yolunda.
Yeni özelliğin şu anda sosyal platform tarafından test edildiği belirtiliyor. İsim Etiketleri, Snapchat’ın QR kod özelliğine benzer şekilde kullanıcıların birbirlerini daha kolay takip etmesini sağlayacak. Bildiğiniz gibi Snapchat'te kullanıcılar Snapkod kullanarak arkadaş ekleme imkanına sahipler. LINE gibi diğer uygulamalarda da benzer özellikler mevcut.

İsim Etiketleri takip sürecini kolaylaştıracak

Instagram'da artık kullanıcılar birini takip etmek için o kişiye ait İsim Etiketi'ni taraması yeterli olacak. Kendinize ait bir kod tasarlarken filtre, arka plan, sefie ve emoji de kullanabileceksiniz. Ancak özelliğin henüz test sürecinde olduğunu düşünürsek herkes için kullanıma sunulması biraz zaman alabilir.  Şimdilik bu özelliğinin nasıl kullanıldığını görmek için aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim