Anlık Bildirim

Instagram'a silinen gönderileri kurtarma özelliği geliyor

Sosyal medya devi Instagram'a yeni bir özellik geliyor. Artık hesabınızın başka ellere geçmesi sonucu silinen gönderilerinizi geri getirebileceksiniz.

Instagram'a silinen gönderileri kurtarma özelliği geliyor Tam Boyutta Gör

Instagram'a eklenecek olan yeni özellik, bilgisayar korsanları tarafından hacklenen hesapların, hızlı bir şekilde eski haline dönmesine yardımcı olacak.

Instagram geliştiricileri, kullanıcılar tarafından uzunca bir süredir istenen bu özelliği, nihayet uygulamaya entegre ediyorlar. Recently Deleted (Yakın Zamanda Silinenler) klasörü olarak kullanıma sunulan yeni özelliğe, Hesap menüsü altındaki uygulama ayarlarından erişilebilecek.

Instagram'a silinen gönderileri kurtarma özelliği geliyor Tam Boyutta Gör

30 gün depolanacak

Yeni özellik, silinen fotoğrafları, videoları, kısa Reels videolarını ve IGTV'yi, 30 gün boyunca görüntülemenize ve geri yüklemenize olanak tanıyacak. Hikayelere gelince, silindikleri andan itibaren 24 saat içinde geri yüklenebilecekler. Bu, sosyal ağ kullanıcılarının saldırılardan korkmamalarını da sağlayacak. Zira bilgisayar korsanlarının hesabı ele geçirmelerinin ardından yaptıkları ilk şey, gönderileri silmek olabiliyor.

Yeni özellik alışıldığı üzere aşamalı bir şekilde tüm kullanıcılara açılacak Bu nedenle güncelleme için kesin bir tarih belirtmek zor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim