Anlık Bildirim

Instagram direkt mesajda GIF desteği sunmaya başladı

Sosyal medya devi Instagram bir blog yazısı yayınlayarak direkt mesajlara GIF desteği getirdiğini duyurdu. Instagram kullanıcıları artık özel yazılmalarında birbirlerine GIF gönderebilecekler.
Emojiler duygularımızı sözcük kullanmadan ifade etmemize yardımcı olsa da bazen yeterli gelmediği oluyor. Ancak GIF kullanarak duygu ve düşüncelerimizi karşı tarafa animasyonlar ile daha rahat yansıtabiliyoruz. Bu konuya el atan Instagram, kullanıcıların daha aktif iletişimde bulunmasını sağlamak için GIF desteği sunmaya başladı.
Popüler sosyal platform bir blog yazısı yayınlayarak, direkt mesaja GIPHY desteği getirdiğini duyurdu. Yani bundan böyle arkadaşlarınıza özel mesaj yoluyla GIF gönderebileceksiniz. Kullanıcılar mesaj yazdıkları kutucuğunun şağ tarafındaki GIF simgesine dokunarak bu özelliği kullanabilecekler.

Rasgele GIF de gönderilebilecek

Ayrıca anahtar kelimelerle arama yaparak o ana en uygun GIF'e kolayca erişmeleri de mümkün olacak. Bununla birlikte kullanıcıların Rasgele (Random) seçeneğine dokunarak karşı tarafa aramalarıyla ilgili rastgele bir GIF de gönderebileceklerini belirtelim.
Instagram, GIF desteğinin iOS ve Android uygulamalarının son sürümlerinde mevcut olduğunu söyledi. Ancak haberimizin hazırlandığı sırada Türkiye'de kullanılamıyordu. Özelliğin herkese ulaşması biraz zaman alacak gibi görünüyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim