Anlık Bildirim

PlayStation Now'a oyun indirme seçeneği geldi

Sony'nin bulut tabanlı oyun servisi PlayStation Now abonelerine oyun indirme seçeneği sunacağını duyurdu. Artık kullanıcılar istedikleri oyunu PS4'lerine indirip internet olmadan da oynayabilecek.
Sony'nin oyun akış servisi PlayStation Now, daha önce abonelerinin oyunları indirmesine izin vermiyordu. Şirket sonunda indirme seçeneğini etkinleştiriyor. Bulut tabanlı oyun hizmeti kullanıcıların internet üzerinden PlayStation 2, PlayStation 3 ve PlayStation 4 oyunlarını oynamasına olanak sağlıyordu. Şirket yayınladığı bir blog yazısı ile abonelerinin yakında bu oyunları PlayStation 4'e indirebileceklerini ve çevrimdışı oynayabileceklerini doğruladı.
PlayStation Now üzerinden oyun oynamak için her zaman bir internet bağlantısı gerekiyordu. Dolayısıyla aboneler hizmet için aylık ödeme yapsalar da internet bağlantısı olmadan yararlanmaları mümkün değildi. Sony, PS2 oyunlarına ek olarak PS Now'da bulunan neredeyse tüm PlayStation 4 oyunlarının indirilebileceğini söyledi. Aynı özelliğin PS3 oyunları için geçerli olup olmayacağı belirtilmedi.

İndirme seçeneği birkaç gün içinde kullanılabilecek

Aboneler oyun kayıt dosyalarını buluttan konsola aktarma olanağına sahip olacaklar. Böylece internet bağlantısı olmadığında bile kaldıkları yerden devam edebilecekler. Bununla birlikte PS Now aboneliğini doğrulamak için PS4 konsolunu birkaç günde bir internete bağlamaları gerekecek. PlayStation Now, önümüzdeki birkaç gün içinde kullanıma açılacak indirme özelliğini tüm üyelere ücretsiz olarak sunacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim