Anlık Bildirim

Instagram hikâyelerine yeni özellik eklendi

Uzun süredir Facebook'ta kullanımda olan renkli metin gönderileri özelliğinin bir benzeri Instagram hikâyelerine eklendi. Kullanıcılar metin gönderilerini özel temalarla Instagram'da paylaşabilecek.

Instagram hikâyelerine yeni özellik eklendi Tam Boyutta Gör

Geçtiğimiz günlerde GIF özelliği eklenen Instagram hikâyelerine bu defa Yazı (Type) özelliği eklendi. Bu özellik sayesinde hikâyelerde font ve arkaplanı özelleştirilmiş metin paylaşımları yapılabiliyor.

Farklı temalarda 4 farklı yazı teması bulunuyor. Bu temalara Modern, Neon, Daktilo ve Güçlü isimleri verilmiş. Her temanın kendine özgü renk seçenekleri bulunuyor. Yarı şeffaf bir görünümde arkaplana kamera görünümü yansıtabilmek de mümkün.

Yazı özelliği, Facebook’taki renkli gönderi paylaşımı özelliğinin geliştirilmiş bir versiyonu gibi duruyor. Yazı özelliğinin bir eksi yönü olarak tema seçtikten düzenleme ekranında bu tema değiştirilemiyor. Bir önceki ekrana dönüp hikâyeyi baştan tasarlamak gerekiyor. Bu durumda da yazılan metin silinmiş oluyor. Etiket, konum, tema vs. ekleme ekranına gelindiğinde dahi temanın değiştirilebilmesi iyi olurdu.

Instagram hikâyelerine Yazı özelliği için Android ve iOS platformlarında 30 versiyon numaralı Instagram güncellemesinin kurulu olması gerekiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim