Anlık Bildirim

Instagram, iki faktörlü kimlik doğrulama kodunu WhatsApp'tan göndermeyi test ediyor

Instagram, iki faktörlü kimlik doğrulama kodlarını WhatsApp'tan göndermeyi test ediyor. Yeni gönderim seçeneğiyle birlikte telefona erişiminiz olmasa bile doğrulama koduna ulaşabileceksiniz.

Instagram iki faktörlü kimlik doğrulama Tam Boyutta Gör

Sosyal medya devi Instagram'ın iki faktörlü kimlik doğrulama için yeni bir seçenek üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. Hali hazırda doğrulama kodlarını için bulunan kısa mesaj, giriş istekleri ve yedek kod seçeneklerine yakında WhatsApp da eklenebilir

Telefona erişimin olmadığı durumlarda kolaylık sağlayabilir

Sosyal medya ile ilgili yaptığı isabetli sızıntılarıyla ünlenen Alessandro Paluzzi, Instagram'ın kimlik doğrulama kodlarını WhatsApp'tan gönderme seçeneğini test ettiğini ekran görüntüleriyle birlikte attığı tweet ile paylaştı.

Paylaşılan ekran görüntüleri, henüz geliştirilme aşamasında olan özelliğin kullanılabilmesi için öncelikle SMS doğrulamasının etkinleştirilmesi gerektiğini ortaya koyuyor.

Yakın zamanda WhatsApp çoklu cihaz desteğinin kullanıma sunulacağı da düşünüldüğünde, söz konusu özellik ana cihaza erişimin olmadığı durumlarda iyi bir alternatif olacaktır.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim