Anlık Bildirim

Instagram, kullanıcı profillerindeki Telegram ve Snapchat linklerini engelledi

Facebook'un sahip olduğu popüler fotoğraf paylaşım hizmeti Instagram, artık kullanıcıların profillerine Telegram ve Snapchat bağlantılarını eklenmesine izin vermiyor.
Instagram, özel mesajlaşma uygulamaları Telegram ve Snapchat için kullanıcı profillerindeki bağlantıları engelleme kararı aldı. Sessizce hayata geçirilen değişiklik dün Telegram'ın resmi Twitter hesabı aracılığıyla duyuruldu. Başka sosyal ağlar etkilenmemiş gibi görünüyor ve hala İnstagram profilinize Twitter hesabı, Facebook profili veya kişisel web sitenizin bağlantılarını ekleyebiliyorsunuz.
Facebook'un sahip olduğu fotoğraf paylaşım hizmeti tüm Telegram ve Snapchat bağlantılarını engellemiyor. Sadece kullanıcıların diğer sosyal ağlardaki profillerinin başka kullanıcılar tarafından hızlı ve kolayca takip edilmesi için tasarlanmış "Beni ekle" olarak bilinen bağlantıları engelliyor. Kullanıcılar profillerine Snapchat veya Telegram bağlantılarını eklemeye çalıştığında Instagram bunun desteklenmediğini belirten bir mesaj gösteriyor.
Şirket bugün yaptığı açıklamayla değişikliği doğrularken, Instagram profillerinden "beni ekle" bağlantılarını kaldırdıklarını ancak farklı bağlantıların hala eklenebildiğini açıkladı. Facebook'un sahip olduğu bir başka sohbet hizmeti olan WhatsApp da geçtiğimiz Kasım ayında Telegram bağlantılarını engellemeye başlamıştı. Telegram'ın kurucusu Pavel Durov'a göre bu yasak da hala yürürlükte.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim