Anlık Bildirim

Instagram da ücretli mavi tik hizmetini başlatıyor

Instagram mavi tik süreci ile uğraşmak istemeyenler için ücretli bir abonelik üzerinde çalışıyor. Yani parayı bastıran artık hesabında mavi tik sergileyebilecek. 
Instagram Tam Boyutta Gör
Elon Musk tarafından satın alındıktan sonra normalde bir ekibin inceleyerek verdiği doğrulanmış hesap yani mavi tik hizmeti ücretli hale gelmişti. Geri dönüşler oldukça iyi olacak ki Instagram da benzer bir hizmet üzerinde çalışıyor.

Instagram ücretli mavi tik mi geliyor?

Instagram uygulamasının beta kodlarında ortaya çıkan yeni referans satırları Ücretli Mavi Rozet şeklinde bir tanımlamaya işaret ediyor. Yine aynı tanımlar Facebook uygulamasının kodlarında da mevcut. Yani Meta firmasının iki büyük sosyal ağında ücretli mavi tik uygulaması başlayacak.

Yine aynı kodlarda uygulamaların daha önce sunmadığı yeni bir abonelik seçeneğine de referanslar bulunmuş. Bu bakımdan önümüzdeki aylarda Facebook ve Instagram abonelik seçeneklerinde önemli değişiklikler bekleyebiliriz. Özellikle ücretli mavi tik hizmeti, uzun doğrulama sürecini beklemek istemeyen kullanıcılar tarafından kapış kapış alınıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4426 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
instagram, Teknoloji Haberleri ve Internet
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim