Anlık Bildirim

Instagram kullanıcıları, profillerinin minyatür bir sürümünü web sitelerine yerleştirebilecek

Sosyal medya platformu Instagram, kullanıcıların profillerinin minyatür bir sürümünü web sitelerine yerleştirmelerine olanak tanıyacak Profil Yerleştirme özelliğini getiriyor.

Instagram, Profil Yerleştirme ve Reels Görsel Yanıtlar'ı duyurdu Tam Boyutta Gör

Instagram, kullanıcıların uygulamadaki profillerini üçüncü taraf web sitelerine yerleştirmelerine olanak tanıyacak. Şu an için yalnızca ABD'deki kullanıcılar için erişilebilir olan Profil Yerleştirme özelliği, mevcut Instagram profillerinin minyatür bir sürümünü içerecek.

Yorumlar, Reels'la yanıtlanabilecek

Instagram başkanı Adam Mosseri, Twitter hesabı üzerinden yeni özellikleri açıkladığı bir video yayınladı. Videoda bahsedilen üç özellikten biri olan Profil Yerleştirme hakkında yaptığı konuşmada Mosseri: "Uzun yıllardır bir Instagram fotoğrafını veya Instagram videosunu bir web sitesine yerleştirebiliyorsunuz. Yeni özellik, bu fikri genişletiyor ve Instagram profilinizin minyatür bir versiyonunu bir web sitesine yerleştirmenize izin veriyor. Belki Instagram içeriğinizi bir web sitesinde sergilemek veya başka birinin web sitesine bağlantı vermek istersiniz.” ifadelerinde bulundu.

Mosseri paylaştığı videoda, Profil Yerleştirme özelliğiyle beraber iki özelliği daha tanıttı. Bu özelliklerden ilkinde şirket, kullanıcıların gönderilerindeki yorumları Reels'la yanıtlamasına olanak tanıyacak. Reels Görsel Yanıtlar özelliğiyle kullanıcılar, bir yorumu yanıtlamak istediklerinde karşılarında Reels düğmesini görecekler. Videoda, yanıtlanan yorum bir çıkartma olarak görünecek.

Açıklanan son özellik olan IG Playback özelliğiyle ise kullanıcılar, yıl boyunca paylaştıkları hikayelerden 10 tanesine kadar seçerek yeniden paylaşabilecekler. Özellik hikaye arşivinden yararlandığı için kullanıcıların hikaye arşivlerinin açık olması gerekiyor. Ayrıca yıl içerisinde üçten fazla hikaye paylaşılmış olması da bir diğer kriter olarak yer alıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim