Anlık Bildirim

Instagram’ın yeni hassas içerik kontrolü, ne görmek istediğinize karar vermenizi sağlayacak

Instagram’ın yeni getirdiği hassas ayarlar sayesinde kullanıcılar, keşfet sekmesinde ne tür içerikler göreceklerine kendileri karar verebilecekler. Yeni özelliğin detayları haberimizde...

Instagram yeni hassas içerik kontrolü özelliğini duyurdu

Instagram, yeni bir hassas içerik kontrolü seçeneği sayesinde kullanıcılara hesap ayarları kısmında ne tür içerikler görecekleri konusunda daha fazla kontrol sağlayacak. Instagram tarafından duyurulan özellikte, insanların belirli içerik türlerini daha fazla mı yoksa daha az mı göreceklerine karar vermelerine olanak tanıyacak.

Instagram, insanların keşfet sekmesine göz atarken görecekleri hassas içerik miktarını sınırlayan değişiklikler yapabileceğini, ancak 18 yaş altındakilerin bariz nedenlerle geri kalan yaş aralığı ile aynı özellikleri kullanamayacağını söylüyor.

Instagram yeni hassas içerik kontrolü özelliğini duyurdu Tam Boyutta Gör

Özelliğin kullanım detayları nedir ?

Hassas içerik kontrolünüzü görüntülemek için profilinize gidin, sağ üst köşedeki Ayarlar menüsüne dokunun, Hesap adlı sekmeye tıklayın ve ardından Hassas İçerik Kontrolü’ne girin. Karşınıza çıkan ayarlarda ‘’İzin Ver, Sınır ve Daha da Fazla Sınırla’’ seçeneklerini göreceksiniz. Böylece mevcut hassas içerik ayarlarını dilediğinizce sınırlamaya karar verebilirsiniz. Bu ayarları istediğiniz zaman değiştirebileceğinizi de ekleyelim.

Kendi hesabınızda yeni içerik sınırlayıcı özelliği göremeyebilirsiniz. Instagram, özelliği şimdi duyurmuş olsa da %100 olarak herkeste aktif olmayabiliyor. Daha sonra tekrar kontrol ettiğinizde gelmiş olacaktır.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim