Anlık Bildirim

Instagram, yeniden yayınlama özelliğini test ettiğini doğruladı

Instagram, yakında Reposts isimli yeni özelliğini test etmeye başlayacak. Bu özellik sayesinde başkalarının gönderilerini kendi akışınızda yeniden paylaşabileceksiniz. İşte detaylar:

Instagram, yeniden yayınlama özelliğini test ettiğini doğruladı Tam Boyutta Gör

Popüler sosyal medya platformu Instagram, kendini geliştirmeye ve yeni özellikler denemeye devam ediyor. Şirket, kullanıcıların başkalarının gönderilerini veya Reels'larını yeniden paylaşmalarını sağlayan yeni bir özelliği test ediyor olabilir. 

Instagram, yakında Repost özelliğini kullanıma sunacak

Sosyal medya analisti Matt Navarra'nın Twitter'da paylaştığı bir ekran görüntüsü Instagram'ın yeni özelliğini ortaya çıkardı. Test aşamasında olan Reposts adlı yeni özellik kullanıma sunulduğunda profil sekmenizde bulunacak. Bu özellik sayesinde ise başkalarının gönderilerini veya Reels'larını kendi akışınızda yeniden paylaşabileceksiniz.

Meta sözcüsü Seine Kim özellik hakkında yaptığı açıklamalarda “Hikayelerde nasıl yeniden paylaşabileceğinize benzer şekilde, Feed'deki gönderileri yeniden paylaşma yeteneğini araştırıyoruz, böylece insanlar kendileriyle rezonansa girenleri paylaşabilir ve böylece orijinal içerik oluşturucular çalışmaları için kredilendirilir.” sözlerine yer verdi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim