Anlık Bildirim

Intel de Coinbase’den hisse aldı

Bugüne kadar kripto para dünyasına yönelik herhangi bir adım atmayan Intel’in Coinbase borsasının listelemesi öncesinde küçük bir miktar hisse aldığı ortaya çıktı.

Intel’in COIN macerası Tam Boyutta Gör

Kripto para piyasasını ayrı bir noktaya taşımayı başaran Coinbase borsası yolculuğuna devam ediyor. Hisseler çıkış dönemine göre biraz aşağı seviyede olsa da ilginç isimlerin bu yolculuğa katıldığı haberleri geliyor. 

Intel’den sürpriz kripto hamlesi

Intel tarafından yapılan açıklamaya göre 3014 adet COIN hissesine sahip olduğu ortaya çıktı. Daha önce satın alım ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmamıştı. 261$ seviyesinde işlem gören COIN hisselerinin tahminen 800 bin dolar civarında olduğu ifade ediliyor. 

Tahminler Intel’in Nisan ayındaki doğrudan listeleme öncesinde COIN hisselerini satın aldığı yönünde. Tesla gibi kripto dünyasına büyük bir meblağ ile girmemiş olmasına rağmen öncesinde Intel’in bu alana bir ilgisinin olduğu çok açık. 

Bitcoin fiyatının 48 bin dolar seviyesini zorladığı bu dönemlerde Coinbase de hem aktif yatırımcı sayısını hem de gelirlerini katlayarak arttırıyor. Intel’in ilerleyen zamanlarda COIN hisselerinin daha da değerleneceğini ön görmüş olabilir. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim