Anlık Bildirim

Intel EVO programına katlanabilir sistemler de dahil oluyor

Intel EVO programı Alder Lake işlemciler için güncellenirken hem bağlantı tarafı hem de mobil cihaz etkileşimi konusunda rekabette avantaj sağlayacak özellikler de sunacak. 

Intel EVO programı

Intel’in dizüstü bilgisayarlarda bir standart oluşturabilmek amacıyla hayata geçirdiği EVO programı genişliyor. Alder Lake işlemciler ile birlikte Intel Evo programı da buna göre bazı maddelerini güncelledi. 

Intel EVO güncellendi

Intel EVO programı dizüstülerin rafine bir dış tasarım, çok hızlı uykudan uyanma, hızlı şarj, yüksek enerji verimliliği ve belirli Intel işlemcilere sahip olma gibi şartları vardı. Intel bu sayede kullanıcılara daha akıcı bir tecrübe sunmayı amaçlıyor. 

Yeni güncelleme ile birlikte Intel EVO programı on ikinci nesil H serisi işlemcileri de kapsama alanına aldı. Ayrıca EVO programında WiFi 6E bağlantısı da zorunlu hale geldi. Yine firmanın yapay zekâ gürültü engelleme ve bağlantı performansı yazılımları da kullanılmak zorunda. 

Diğer bir yenilik ise Dell’in Mobile Connect dahil bilgisayar ve akıllı telefonlar arasında etkileşim yazılımları geliştiren Screenovate girişiminin satın alınması oldu. iOS bildirimlerinin alınması, Android tabletlerin ikinci ekran olarak kullanılması gibi farklı fonksiyonlar bir paket halinde yıl bitmeden Intel EVO programına katılacak. 

Son olarak katlanabilir dizüstü bilgisayarlar da ilk kez programa dahil edildi. Üreticilerin katlanabilir bilgisayarlar için klavye gibi aksesuarları da geliştirmesi gibi şartların olacağı ifade ediliyor. Bununla ilgili detaylar da ileride açıklanacak. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim