Anlık Bildirim

Intel'in yeni Arc ekran kartları beklenenden pahalı gelebilir

Masaüstü ekran kartı sektörüne giriş yapmayı planlayan Intel, AMD ve Nvidia'ya rakip olacak. Şirketin yeni etkinliğine az bir süre kala yeni ekran kartlarının fiyatlarına dair ilk ipuçları geldi.

Intel'in yeni ekran kartları beklenenden daha pahalı gelebilir Tam Boyutta Gör

Intel, bilindiği üzere masaüstü ekran kartı sektörüne giriş yapmayı planlıyor ve Arc Alchemist GPU’larını geliştiriyor. Yeni kartların tanıtılmasına az bir süre kala şirket, hediye 300 ekran kartı dağıtılacak Xe-HPG Scavenger Hunt etkinliğini duyurdu.

Yüksek fiyatlar görebiliriz

Yeni etkinlikte 100 kazanan kişiye 900 dolar değerinde Arc Premium ekran kartı ve 6 aylık Xbox Game Pass aboneliği verilecek. Bununla beraber geriye kalan 200 kişiye ise 700 dolar değerinde Arc Performance ekran kartı ve 3 aylık Game Pass hediye edilecek.

Şirketin söylediği rakamlardan yola çıkılarak, İki Intel Performance ve Premium Arch Alchemist grafik kartının 650 dolar ve 850 dolar arasında olacağı tahmin ediliyor. Rakamlar her ne kadar tahmini olsa da, madencilik ve stok sıkıntısı sebebiyle beklentilerin üzerinde bir fiyatlandırma görebiliriz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim