Anlık Bildirim

Intel Arc Alchemist ekran kartları gecikecek

Intel'in masaüstü ekran kartı sektörüne giriş yapacak Arc Alchemist GPU'ları hakkında yeni bilgiler ortaya çıktı. Yeni kartlar 2022 yılının Mart ayında piyasaya sürülecek.

Intel'in yeni masaüstü ekran kartları beklenenden geç gelebilir Tam Boyutta Gör

2022 yılının Ocak ayında piyasaya sürülmesi beklenen Intel Arc Alchemist ekran kartları hakkında yeni bilgiler ortaya çıktı. AMD ve Nvidia’nın ekran kartı modelleri ile rekabet edecek yeni kartlar, beklenenden daha geç piyasaya çıkabilir.

İki model piyasaya çıkacak

Sızıntılara göre yeni ekran kartlarının piyasaya çıkış tarihini Ocak ayından Mart ayına kaydıran Intel, IT Home’a göre ilk olarak iki adet DG2 masaüstü modelini piyasaya sürmeyi planlıyor. Bunlar arasından ilk model 512 yürütme birimi, 16 GB GDDR6 bellek ve 256 bit veri yolu ile gelirken ikinci model ise 384 yürütme birimine, 12 GB GDDR6 belleğe ve 192 bit veri yoluna sahip olacak.

Nvidia’nın RTX 3070Ti ve RTX 3060Ti kartlarına rakip olacak yeni modeller, orta seviye ekran kartları arasında yerini alacak. Bununla birlikte şirketin yeni ekran kartı mimarisinin, yapay zeka ölçeklendirme teknolojisi XeSS ile sektöründe büyük işler başarabileceğini söyleyebiliriz. Alchemist kartlarının resmi çıkış tarihi henüz bilinmiyor olsa da, yaklaşan CES 2022 etkinliğinde yeni detayların paylaşılması bekleniyor. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim