Anlık Bildirim

Intel'in yeni masaüstü ekran kartları ilk kez canlı görüntülendi

Yakında Arc Alchemist mobil ekran kartlarını piyasaya sürmeye hazırlanan Intel, geçtiğimiz günlerde düzenlenen IEM 2022 etkinliğinde serinin tepe model masaüstü ekran kartını sergiledi.

Intel'in yeni masaüstü ekran kartlarından ilk görüntüler geldi Tam Boyutta Gör

Arc Alchemist ekran kartları üzerinde çalışmalarını sürdüren Intel, Dallas’ta düzenlenen Intel Extreme Master (IEM) 2022 etkinliğinde Radeon RX 6700 ve GeForce RTX 3070’in rakibi yeni masaüstü ekran kartını sergiledi.

Arc A770 veya A780 olabilir

Etkinlikte henüz ismi belirtilmeyen ancak Arc A770 veya A780 olduğu düşünülen yeni ekran kartı, 32 Xe-Core yapılandırmasına sahip Alchemist ACM-G10 yongasını temel alıyor. Bununla birlikte birçok kaynak, çift fan tasarımlı tepe modelin 16GB GDDR6 bellek yapılandırması ile geleceğini bildiriyor. Ayrıca 8-6 pinli bir güç girişine sahip olabilir. 

Intel daha öncesinde yeni masaüstü ekran kartlarının referans tasarımını içeren bir video paylaşsa da, yeni serinin ilk kez canlı bir şekilde görüntülenmesi beklentileri daha da arttırdı diyebiliriz. Arc masaüstü modellerinden önce serinin mobil çözümlerini piyasaya sürmeye hazırlanan Intel’in, yeni ekran kartı serisini PC oyuncularına sunacağı tarih henüz netlik kazanmadı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim