Anlık Bildirim

Netflix'in yeni interaktif filminden ilk fragman geldi: WWE güreşçisi Undertaker başrolde

Black Mirror: Bandersnatch ile interaktif fimler de hazırlamaya başlayan Netflix, intekaktif kütüphanesine bir yenisini daha eklemek için hazırlanıyor: Escape The Undertaker.

İnteraktif Netflix filmi Escape The Undertaker'dan fragman geldi Tam Boyutta Gör

Bildiğiniz üzere Netflix, interaktif film olan Black Mirror: Bandersnatch ile birlikte güzel bir başarı yakaladı ve ardından interaktif yapımlara devam etti. Şu anda birçok interaktif yapımı bulunan Netflix, bunların arasına bir yenisini daha eklemek için hazırlanıyor.

Yeni interaktif film Escape The Undertaker'ın başrolünde güreş dünyasının en tanınan isimlerinden The Undertaker bulunuyor ya da gerçek ismi ile Mark Calaway. Filmdeki diğer oyuncular ise Ettore Ewen (Big E), Kofi Kingston (Kofi Kingston) ve Austin Watson (Xavier Woods). Film, 5 Ekim'de Netflix'te yayında olacak.

Escape The Undertaker'da karakterler Undertaker'ın perili eve dönüşen malikanesinden kaçmaya çalışacak. Siz de bu üç karakter için ayrı ayrı kararlar vereceksiniz. Sizin verdiğiniz kararlar doğrultusunda filmin sonu ve birçok kısmı değişecek. Filmin süresi 30 dakika olarak açıklandı. Ancak kaç farklı son olduğu ve tüm sahneleri görmenin ne kadar süreceği bilinmiyor. Filmin ilk fragmanını aşağıda bulabilirsiniz.

Escape The Undertaker Fragman

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim