Anlık Bildirim

iOS 17’de şimdi de WiFi sorunu yaşanıyor

iOS 17 kullanıcıları güncellemeden sonra Wi-Fi bağlantılarının bazen çalışmayı durdurduğunu veya son derece yavaş çalıştığını ve görünürde resmi bir düzeltme olmadığını bildiriyor.
iOS 17’de şimdi de WiFi sorunu yaşanıyor Tam Boyutta Gör
Apple’ın iOS 17 güncellemesi kullanıcıların canlarını sıkmaya devam ediyor. iPhone XS'ten başlayarak çoğu iPhone’a yüklenebilen iOS 17, görünen o ki güncellemeyi telefonlarına yükleyen bazı kişilerde WiFi sorununa neden oluyor. iOS 17 WiFi sorunu hakkında ise şimdilik resmi bir düzeltmenin olmadığı bildiriliyor.

iOS 17’de WiFi sorunu

WiFi probleminin herkesi etkilemediği belirtilirken ana sorunun, bazı kişilerin iPhone veya iPad'lerinin Wi-Fi üzerinde çalışmayı durdurmasından kaynaklandığı belirtiliyor. Cihaz, WiFi ağına bağlı kalmaya devam ediyor ancak internet bağlantısı kesilmiş gibi hiçbir veri aktarımı yapmıyor. Bununla birlikte, kullanıcılar aynı ağa bağlı diğer cihazların normal şekilde çalışmaya devam ettiğini ve bağlantının genellikle kendiliğinden geri geldiğini bildiriyor. Diğer kullanıcılar ise Wi-Fi kullanmaya devam edebildiklerini ancak bağlantının bir süreliğine aşırı yavaşlayabildiğini bildiriyor.

Sorunu yaşayan kullanıcılar hem X’te hem de Reddit’te paylaşımlar yapıyor. Bir kullanıcı Wi-Fi kanal aralığını 20 MHz, 40 MHz veya 80 MHz olarak ayarlamanın sorunları çözdüğünü iddia ediyor. Başka bir kullanıcı ise iPhone’da uçak modunu etkinleştirip ardından tekrar devre dışı bıraktığınızda sorunun çözüldüğünü aktarıyor. Bununla birlikte WiFi sorununun yaygın bir sorun mu yoksa sadece az sayıda kullanıcıyı mı etkilediği belirsiz. Apple, iPhone kullanıcılarını etkileyen Wi-Fi sorunları olduğunu henüz kabul etmedi ya da reddetmedi.

Kaynakça https://discussions.apple.com/thread/255148144 https://twitter.com/vernalkick/status/1707217430987067571 https://www.reddit.com/r/iphone/comments/16p3mm2/iphone_15_pro_pro_max_wifi_issues_with_unifi_udr/ https://www.tweaktown.com/news/93671/ios-17-users-complain-of-wi-fi-connection-issues-after-updating/index.html Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8111 kez okundu.
14 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, iOS 17 ve
2 etiket daha wifi Teknoloji Haberleri
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim