Anlık Bildirim

iPad Pro devleşiyor

Apple yavaş yavaş iPad Pro serisine daha büyük ekranlar geliştirme fikrine ısınmaya başladı. Gelecek dönemde 14 inç hatta 16 inç boyutunda iPad Pro görebiliriz.

iPad Pro ekranı 16 inçe kadar büyüyebilir Tam Boyutta Gör

Apple M1 yonga seti ile birlikte yeni bir devri başlatan iPad Pro serisi yavaş yavaş tablet pazarında ayrı bir bölge oluşturma yolunda ilerliyor. Apple gelecekte 16 inçe kadar iPad Pro üretebilir. 

iPad Pro büyüyor

Yılın ilk çeyreğinde özellikle pandemi döneminin de etkisiyle iPad satışları 7.8 milyar dolara ulaştı ve 9.1 milyar dolarlık Mac satışlarına yaklaştı. Kurumsal tarafta da benimsenen iPad ailesi için Apple’ın planları büyük. 

Hali hazırda iPad Pro ailesinde Apple M1 yongası barındıran 12.9 inçlik mini LED ekranlı ve 11 inçlik iki model yer alıyor. Küresel çip sıkıntısı ve üretim sıkıntıları nedeniyle bu modellerin tedariğinde gecikmeler yaşanıyor. 

Kaynaklar tedarik sıkıntılarının giderilmesi ile birlikte Apple’ın daha büyük ekranlı iPad Pro modelleri için düğmeye basacağı iddia ediliyor. 14 inç hatta 16 inçe kadar ekran boyutları ihtimal dahilinde. 

ipad pro 16 inç mi olacak? Tam Boyutta Gör

Kesin bir şekilde Apple’ın bu ihtimalleri hayata geçireceği söylenemez zira prototipler üzerinde yapılan incelemeler ve testler sonucunda hangi boyutun pazar için daha uygun olduğuna karar verilecek. 

Diğer taraftan 16 inçe doğru giden ekran boyutları MacBook satışlarını nasıl etkileyecek merak konusu zira en büyük MacBook modeli bile iPad Pro’dan büyük olamayacak. Bu da tüketicide kafa karışıklığı yaratabilir. 

Şimdilik yukarıda da söylediğimiz gibi Apple’ın önceliği tedarik sorununu çözerek yıl sonuna kadar mini LED ekranlı iPad Pro ve MacBook modellerini rayına oturtmak. En erken gelecek yıl başlarında bazı gelişmeler duyabiliriz. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11563 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
ipad pro, Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim