Anlık Bildirim

Apple’ın okula dönüş kampanyası yeniden başladı: iPad veya Mac alana, AirPods hediye

Uluslararası pazarda eğitime özel kampanyaları ile bilinen Apple, okula dönüş kampanyasını yeniden başlattı. Seçili Mac veya iPad modellerinden birini alana, AirPods hediye

iPad veya Mac alana, AirPods hediye Tam Boyutta Gör

Geçtiğimiz ay Apple, ABD’de okula dönüş kampanyasını başlatmıştı. Birkaç gün önce ise bu kampanya, uluslarası pazarda kullanıma açıldı. Her ülkede geçerli olmayan kampanya, ülkemizde de kullanıma sunuldu.

Apple’ın eğitim mağazasından seçili Mac veya iPad satın alan öğrenciler, ebeveynler, öğretmenler ve diğer eğitim personelleri, hediye 2.jenerasyon AirPods’a sahip olacak. Seçili iPad modellerinde ne yazık ki 8.jenerasyon iPad yer almıyor. Verilen Airpods 2 modeli, kablosuz şarjlı kutu ile gelmiyor, ancak hediyeye hak kazananlar ek ücret ödeyerek, kablosuz şarjlı kutulu AirPods 2 veya AirPods Pro’ya sahip olabiliyorlar.

Apple’ın eğitim mağazası sadece Airpods hediyesi ile kalmıyor. Öğrenciler, Apple eğitim mağazası üzerinden 3 aylık Apple Music üyeliğine 0,59 TL ödeyerek sahip olabiliyorlar. Öğrenciler ve eğitim personelleri, Apple’ın standart mağazasına göre Mac ve iPad ürünlerinde %10 seviyesi bir  indirime sahip oluyorlar. %10 indirim ve AirPods hediyesi, öğrenciler için oldukça uygun bir alışveriş sunacaktır. Apple'ın eğitim mağazasına ulaşmak için burayatıklayın.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
16962 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, apple eğitim ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim