Anlık Bildirim

iPhone 12 modellerinin detayları netleşmeye başladı

Apple'ın önümüzdeki Eylül ayında piyasaya sürmeye hazırlandığı yeni nesil iPhone modelleriyle ilgili sızıntılar devam ediyor. Yeni bilgiler cihazın teknik detaylarını ortaya koyuyor.

iPhone 12 modellerinin detayları netleşmeye başladı Tam Boyutta Gör

Teknoloji devi Apple'ın yeni iPhone serisini Eylül 2020 tarihinde piyasaya sürmesi bekleniyor. iPhone 12 modelleriyle ilgili çok fazla sızıntı mevcut değil ancak gelen bilgilerin güvenilir bir kaynaktan olduğunu söyleyebiliriz.

5G desteği ile gelecek

Yeni sızıntılar, XDA geliştiriciler forumundan Max Weinbach ve 8 milyon takipçiye sahip olan Youtube kanalı EverythingApplePro'dan geliyor. Weinbach'a göre Apple önümüzdeki modellerde de üçlü kamera kurulumuna devam edecek ve şirket Pro modellerine ToF sensörü eklemeyi planlıyor. Apple ayrıca yeni nesil iPhone modellerini 64MP'lik kamera ile test ediyor ve yakınlaştırma yeteneklerini de geliştirmenin peşinde.

iPhone 12 modellerinin detayları netleşmeye başladı Tam Boyutta Gör

Şirketin ayrıca cihazlardaki gelişmiş HDR ve Makro modu üzerinde de çalışmalar yaptığı belirtilmiş. iPhone 12 Pro Max modelinin 4.400 mAh pil dışında 120Hz yenileme hızı sunan ekran ve 5G desteği ile gelmesi muhtemel. Şirketin ayrıca siyah çerçeve ve kırmızı cam kaplamalı özel bir iPhone modeli için Verizon'la iş birliği yaptığı da sızan bilgiler arasında.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13586 kez okundu.
30 kişi, toplam 33 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, iphone 12 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim