Anlık Bildirim

iPhone 13 serisi, 25W hızlı şarj desteği ile gelebilir

Akıllı telefon dünyasında 100W’a kadar çıkan şarj destekleri görmeye alışığız. Yıllardık sektörün gerisinde kalan Apple, biraz da olsun ilerlemek istiyor gibi gözüküyor. Detaylar haberimizde

iPhone 13 serisi, 25W hızlı şarj desteği ile gelebilir Tam Boyutta Gör

Her geçen gün Android dünyasında, hem kablolu hem de kablosuz şarj destekleri, çılgın sayılara çıkıyor. Oppo, OnePlus, Xiaomi gibi firmalar 100W civarı şarj desteklerini kullanıcılara sunuyor. Uzun yıllardır hızlı şarj teknolojileri konusunda geri kalan Apple, her sene arayı küçük bir miktarda kapatmaya çalışıyor.

MacRumors’a göre iPhone 13 serisi, 25W şarj desteği ile gelebilir. Önceki nesilde maksimum 22W şarj desteği sunan Apple, neden bu kadar küçük bir fark yaratmış anlaması güç. Apple, iPhone 12 serisi ile kutulara şarj adaptörü eklemeyi bırakmıştı. Apple’ın kendi üretimi adaptörü maksimum 20W destekliyor ve USB-C to Lightning bağlantısı sunuyor. Apple’ın 25W destek sunması durumunda, adaptörünü güncellemesi de mümkün. Her halükarda adaptörler, kutu içinden çıkmayacak.

Apple’ın son yıllarda özellikle Avrupa Birliği ile yaşadığı problemler, Apple’ı Lightning’den vazgeçirmek zorunda kalabilir. Avrupa Birliği’nin USB-C’yi evrensel yapmak istemesi, Apple’ın üzerinde baskı oluşturuyor. Bazı iddialara göre Apple, Lightning’in kaldırılması durumunda USB-C’ye geçmektense tamamen kablosuz şarj destekli bir iPhone üretmeyi tercih ediyor. Kablolu şarj desteği olmayan iPhone’u büyük ihtimal 2021 yılında görmeyeceğiz. Belki de hiçbir zaman görmeyiz ve Apple, daha evrensel teknolojilere biraz da olsun kucak açar.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8462 kez okundu.
19 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, iPhone 13 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim