Anlık Bildirim

iPhone 13 serisinin tüm modelleri, sensör kaydırmalı optik sabitleme ile gelecek

Digitimes'ın yeni raporuna göre şu an sadece iPhone 12 Pro Max modelinde bulunan sensör kaydırmalı optik sabitleme teknolojisi, tüm iPhone 13 modellerinde yer alacak.

iPhone 13 serisinin tüm modelleri, sensör kaydırmalı optik sabitleme ile gelecek Tam Boyutta Gör

Sensör kaydırmalı optik görüntü sabitleme şu anda iPhone 12 Pro Max ile sınırlı olsa da, sektörün önde gelen haber kaynaklarından Tayvanlı DigiTimes'a göre bu özellik Eylül ayında tanıtılacak olan tüm iPhone 13 modellerine genişletilecek.

DigiTimes bu söylentiyi Ocak ayında da yazmıştı, ancak bugünün raporun iPhone 13 modellerinin seri üretime girmeysiyle birlikte yayınlanması önemli. Apple, ilk olarak iPhone 12 Pro Max'in geniş açılı lensinde sensör kaydırmalı optik sabitleme tanımıştı. Teknoloji, daha etkin görüntü sabitleme ve iyileştirilmiş fotoğraf kalitesi için lens yerine kamera sensörünü dengeliyor.

iPhone 13 serisinin tüm modelleri, sensör kaydırmalı optik sabitleme ile gelecek Tam Boyutta Gör

Arka kamera çıkıntısı büyüyebilir

Apple web sitesinde ise bu teknoloji ile ilgili olarak: "Şimdiye kadar sensör kaydırma stabilizasyonu yalnızca dijital SLR'lerde yapılıyordu Bu, iPhone için ilk kez uyarlanıyor. İster parkta onları kovalayan çocuklarınızın videolarını çekiyor olun, ister engebeli bir yolda pencerenizin dışında iPhone'unuzu tutuyor olun, her zamankinden daha doğru stabilizasyon elde edeceksiniz." ibareleri yer alıyor.

Öte yandan iPhone 13 modellerinin, muhtemelen daha büyük sensörleri ve diğer kamera geliştirmelerini barındırması için biraz daha büyük arka kamera çıkıntılarına sahip olması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim