Anlık Bildirim

iPhone 14 Pro şarj olurken elektrik iletiyor: Apple'a göre normal

iPhone 14 Pro kullanıcıları, telefonu şarj olurken kullandıklarında ellerinde uyuşma olduğundan şikayet ediyorlar. Kullanıcılara göre cihazın gövdesi elektriği iletiyor.
iPhone 14 Pro şarj olurken elektrik iletiyor: Apple'a göre normal Tam Boyutta Gör
iPhone 14 Pro sahiplerinden gelen ve akıllı telefonun şarjdayken elektrik ilettiğini iddia eden şikayetler sosyal medyada ortaya gündem olmuş durumda.

Kullanıcılar, akıllı telefonu şarj olurken kullandıklarında hoş olmayan bir durum farkettiler: Ellerinde uyuşma. Bazıları iPhone 14 Pro'nun elektriği ilettiğini düşünerek kontrol kalemiyle test ettiler. Sonuç, akıllı telefonun gövdesinin, şarj olurken elektriği ilettiğini gösteriyor.

Apple: İnsanlara zararı yok

Apple, sorunu cihazdaki bir tasarım hatası olarak değerlendirmeyi reddetti ve müşteri hizmetleri temsilcisi akıllı telefonda düşük voltaj bulunduğuna dikkat çekerek bunun insanlara zarar vermeyeceğini söyledi. iPhone 14 Pro sahibi akıllı telefonu uzun süre elinde tutsa bile.

iPhone 14 Pro serisinin çerçevesinin paslanmaz çelikten üretildiği, bu nedenle şarj olurken "uyuşma" hissinin yaşanabileceği ve arka panelin ise mat dokulu camdan yapıldığı belirtiliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13286 kez okundu.
37 kişi, toplam 42 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
elektrik, akım ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim