Anlık Bildirim

iPhone 14 uydu bağlantı özelliği daha fazla ülkenin kullanımına sunuluyor

Tüm iPhone 14 modelleri Acil SOS adı verilen uydu bağlantı özelliğine bir süre önce kavuşmuştu ancak sadece ABD’de kullanılıyordu. Şimdi ise Apple, bu özelliği daha fazla ülkenin kullanımına sunuyor.
iphone 14 acil sos Tam Boyutta Gör
iPhone 14 ile birlikte sunulan ve kullanıcıların normal hücresel veya Wi-Fi sinyali olmadığında acil servislerle iletişim kurmasına olanak tanıyan yeni bir güvenlik özelliği olan uydu üzerinden Acil SOS, artık belirli Avrupa ülkelerinde kullanıma sunuldu.

iPhone 14 uydu özelliği Avrupa'ya geldi

Tüm iPhone 14 modellerinde bulunan Acil SOS özelliği geçtiğimiz ay ABD ve Kanada’da kullanıma sunulmuştu. Apple şimdi ise bu özelliği Fransa, Almanya, İrlanda ve Birleşik Krallık'ta da kullanıma sunmaya başlamış durumda.

iPhone 14 serisinin uydu bağlantı özelliği yeni ülkelere geldi Tam Boyutta Gör
Bu özellik, hücresel veya Wi-Fi bağlantısı bir seçenek değilse, acil servislere mesaj göndermelerine izin vererek acil durumlarda iPhone sahiplerine yardımcı olmayı amaçlıyor. Acil durum servislerini geleneksel yöntemle aramayı deneyip başarısız olduktan sonra iPhone 14, karşınıza birtakım sorular çıkarıyor. Sonrasında ise bu sorulara verilen cevaplar acil durum kişilerine gönderiliyor.

Apple, gelecek yıl daha fazla ülkede uydu aracılığıyla Acil Durum SOS'u kullanıma sunacağını söylüyor. Uyumlu bir iPhone 14 (14, 14 Plus, 14 Pro ve 14 Pro Max dahil) satın alındığında iki yıllık hizmet ücretsiz olarak sunuluyor, ancak şu anda bu iki yıl bittiğinde ne kadara mal olacağı belli değil.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim