Anlık Bildirim

Android tarafında yılın ikinci yarısı için yeni amiral gemileri ardı ardına gelirken Apple tarafında da hazırlıklar tamamlandı. Eylül ayında yapılması beklenen iPhone 8 etkinliği için önemli bir iddia ortaya atıldı.

12 Eylül

Kaynaklardan elde edilen bilgilere göre iPhone 8 etkinliği için 12 Eylül tarihi takvimlere işlenmiş durumda. Pek çok önemli mobil operatör etkinlik tarihi ile ilgili bilgilendirilmiş. Operatörlerin hem stoklarını hem de pazarlama projelerini bu tarihte hazır etmeleri isteniyor.

iPhone 8 etkinlik tarihleri aslında iddiadan biraz öte oluyor zira artık Apple’ın Eylül ayının ilk yarısında etkinlik yapması gelenek haline geldi. Daha önceki iddialarda da 6 veya 12 Eylül konuşuluyordu. Artık 12 Eylül tarihi biraz daha öne çıkıyor.

Apple etkinlikte 3 yeni iPhone tanıtacak. iPhone 7S ve iPhone 7S Plus modelleri mevcut iPhone 7 serisinin üzerine işlemci, RAM gibi yükseltmeler yapıyor. Ayrıca tasarım olarak cam kaplama konseptine geçileceği ifade ediliyor.

iPhone 8 ise Apple’ın bugüne kadar geliştirdiği en iyi iPhone olma özelliğine sahip. 5.8 inçlik çerçevesiz OLED ekran, 3 boyutlu gelişmiş yüz tanıma teknolojisi, gelişmiş zengin gerçeklik teknolojisi, daha büyük batarya, daha hızlı Apple A11 yonga seti, kablosuz şarj şimdilik dile getirilen özellikler arasında. Yeni modeller etkinliğin bir hafta sonrasında piyasaya sürülecek. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3146 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, iphone 8 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim