Anlık Bildirim

Apple'dan iPhone 6 ile 6s sahiplerine "batarya" takviyesi

Teknoloji devi Apple, akıllı telefonlarının en çok şikayet edilen eksiklerinden batarya konusuna çözüm için yeni bir kılıf hazırladı. Smart Battery Case isimli ürünün detayları haberimizde.
Akıllı telefon modellerinin günü zor çıkartan kullanım süreleri, birçok kişiyi bünyesinde batarya yer alan kılıflar kullanmaya itiyor. Bu tarz kılıflar hazırlayan firmalar arasına Apple da katılıyor.
iPhone 6 ve iPhone 6S ile uyumlu olarak hazırlanan Apple Smart Battery Case, kömür grisi ve beyaz olmak üzere iki farklı renk seçeneğiyle elde edilebiliyor. İç kısımdaki yumuşak mikrofiber kaplaması, elastomer menteşe tasarımı ve silikon dış yüzeyi ile telefonları etkili şekilde koruyabilen kılıf, oldukça kaba görünen çıkıntılı bataryasıyla ise telefonlar ile 25 saate varan konuşma süresi, daha uzun müzik dinleme, 20 saat video izmele ve LTE ile 18 saat internet kullanımı elde edilmesine imkan tanıyor.
Takıldığı andan itibaren telefonları şarj etmeye başlayan Apple Smart Battery Case, telefonların önemli parçalarını kapatmıyor ve Lightning portu üzerinden rahatlıkla şarj edilebiliyor. Kılıfa tam 380 TL fiyat etiketiyle buradan ulaşabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12540 kez okundu.
34 kişi, toplam 35 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
batarya, Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim